• Къде се намирам

Как се поръчва?

   1. След като разгледате избрания продукт го добавяте в кошницата като уточнявате бройките - цените са за 1 опаковка / един пакет,едно чиле и т. н. / 
   2. В приложение "Кошница" се запазват всички избрани от Вас продукти.
   3. Минималната обща стойност на поръчката трябва да е минимум 20 лева. След избора на един или няколко продукта натиснете бутона "Поръчай"
   4. Попълнете Вашите данни за контакт и адрес за доставка. Ако желаете поръчката да се достави до офис на куриер моля попълнете адреса или името на офиса и уточнете това в „Допълнителна информация“
   5. При потвърждаване на вашата поръчка системата автоматично ще изпрати имейл.
   6. Поръчката Ви ще бъде изпратена в рамките на 3 работни дни. 

Потвърждаване на поръчката

Ние ще се свържем с вас за потвърждаване на поръчката и адреса за доставка и уточняване на подробностите, както и възможността за изпълнение. Запазваме си правото наличността и сроковете на доставка да се доуточняват по телефона или чрез e-mail, след получаване на поръчката.

Отстъпки за суми над 200 лв. - 5 %, над 500 лв. - 10 %.

                   

Плащане

Цените в сайта са в български лева за 1 опаковка / пакет, чиле, кълбо и др. /. Плащането се извършва с наложен платеж - плащате на куриера при получаването на стоката.

Доставка

Разходите за доставка са за сметка на клиента. като се използват услугите на куриерски фирми: "Еконт Експрес", "Спиди", „Лео Експрес“ и "Европът". Доставката се извършва на посочения от Вас адрес или до посочения офис на съответната куриерска фирма. Цената за доставката се определя в зависимост от стойноста и тежестта й и може да изчислите тук:
-       Еконт Експрес
-       Спиди
-       ЛЕО Експрес
     
Времето за доставка е до 3 работни дни и започва да тече от момента, в който вашата поръчка е приета и обработена. При забавяне или проблем ще се свържем с вас в максимално кратък срок, за да ви информираме своевременно.

Обслужване на клиенти

Свържете се с нас по телефона 7 дни в седмицата или по и-мейл – вижте страницата за контакти.